CIRCUIT DEL NEGRELL CALDES DE MONTBUI RE-INAUGURAT

Club de tir amb arc a Caldes de Montbui, Barcelona. Vine a descobrir el millor club de Catalunya!

CIRCUIT DEL NEGRELL CALDES DE MONTBUI RE-INAUGURAT

02/07/2015 Notícies del Club 0

El passat dissabte dia 13/06/2015 es va reinaugurar el circuit de Torre Negrell. Sí, diem reinaugurat, ja que han estat dues les causes que ho han fet necessari, la primera és la ben coneguda ventada de finals del 2014 que ens va deixar el camp totalment malmès i la segona és el gran canvi que això ens ha portat a fer a les instal·lacions havent-hi instal·lat també, en el mateix recorregut de camp, un de 3D alternatiu.

En aquesta ocasió s´ha fet una tirada social amb 12 dianes de camp conegudes i 12 3D desconegudes i alternades amb el que les arqueres i els arquers que han assistit han gaudit de debò.

Cal destacar que el camp ha estat reinaugurat per l´Excel·lentíssim Alcalde de Caldes de Montbui, el Sr. Jordi Solé on no ha pogut resistir-se i ha fet el primer llançament de fletxa per donar la sortida a la resta d´arquers.

Com a notícia cal destacar que un dia com aquest però de ja fa 15 anys, l´alcaldessa de les hores va inaugurar el mateix camp de tir per primera vegada i llançant també unes fletxes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *