IV TROFEU D’ HIVERN DE TIR DE CAMP, ALTRES MODALITATS i IDEES MALICIOSES

Club de tir amb arc a Caldes de Montbui, Barcelona. Vine a descobrir el millor club de Catalunya!

IV TROFEU D’ HIVERN DE TIR DE CAMP, ALTRES MODALITATS i IDEES MALICIOSES

17/10/2015 Pròximes tirades 0

El proper 1 de novembre es celebrarà el IV TROFEU D’HIVERN DE TIR DE CAMP i ALTRES MODALITATS, organitzat per el CLUB DE TIR AMB ARC DE CALDES DE MONTBUI (BARCELONA) ADJUNTEM EL PLÀNOL I COORDENADES.

Adreça: Carrer del Negrell s/n. Urbanització Torre Negrell 08140 CALDES DE MONTBUI coordenades: 41º37’18.39N / 2º10’54.89E

Veure la ubicació del Bosc del Negrell al google maps

La tirada no serà una competició de tir de camp convencional. El recorregut comptarà amb dianes de tir de camp, de 2d, de 3d i “altres” sent una prova combinada de les tres modalitats. El recorregut tindrà “idees malicioses” amb noves sorpreses que anireu descobrint. Hi haurà entrega de premis, “pica-pica” i refrescos.

INSCRIPCIONS

Termini d’inscripció fins el 29 d’octubre. Sènior, veterans i novell : 15€ Júnior, cadet, infantil, aleví, benjamí esquirol: 5€

HORARI

08:00 ESCALFAMENT I REVISIÓ DE MATERIAL (hi haurà aigua per els participants)

09:00 inici de la competició.

Compte del CLUB DE TIR AMB ARC DE CALDES DE MONTBUI: ES76-0081-0060-93-0001399946

IMPORTANT: s’ha d’enviar el formulari d’inscripció i comprovant de pagament a: info@arcmontbui.es

L’accés al camp de tir és fàcil i està bén indicat, s’accedeix des de la carretera de Palau a Caldes, cal prendre el desviament a la Urbanització CanValls, torçant a l’esquerra en el primer encreuament, després d’una costa pronunciada, cap a la Urbanització Torre Negrell. A partir d’aquí està senyalitzat amb indicacions del club, fins a l’entrada al circuit. Durant les competicions que s’organitzen s’acostumem a reforçar les indicacions des de la pròpia carretera.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *